Diëtistenpraktijk Vitalkinese
Een afspraak : Rechtstreeks of via doorverwijzing

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken bij mij te maken:

  • Via doorverwijzing door een arts of tandarts.
  • Rechtstreeks 

Doorverwijzing
Dieetadvisering is met 3 uur in de basis zorgverzekering opgenomen. Daarnaast kan het zijn dat u nog aanvullend verzekerd bent. Het is aan te raden om uw polis hierop na te lezen. Vergoedingen vanuit de basis verzekering gaan wel van uw eigen risico af. Dit geldt niet voor kinderen onder de 18 jaar. 

 

De diëtist is vrij toegankelijk, dat wil zeggen dat u in principe geen verwijsbrief nodig heeft. Alleen de CZ groep (Ohra, Nationale Nederlanden) vereist nog wel een verwijsbrief bij niet gecontracteerde zorg en kinderen onder de 18 jaar. U kunt de assistente van de huisarts hierom vragen, meestal kunt u het briefje dan diezelfde dag nog ophalen.

 

 

noten


Rechtstreeks
U kunt op eigen initiatief een afspraak met mij maken. Het gesprek begint met een screening van ca. 15 minuten. Mochten zich bijzonderheden voordoen, dan kan het zijn dat ik u toch naar uw huisarts verwijs. 

 

Slecht ter been?

Dan plan ik graag een huisbezoek binnen de regio van de gemeente Oosterhout.

 

Tarief voor niet gecontracteerde zorg

Per kwartier reken ik 18,50 euro (€ 74 per uur). Dit geldt voor de directe tijd (het consult) als indirecte tijd (uitgebreide uitwerking, telefonisch of emailcontact).

https://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering/vergoedingspercentages-niet-gecontracteerde-zorg

 

Contact

U kunt via de mail of telefonisch contact opnemen op alle dagen m.u.v. de vrijdag. Ik zal binnen twee werkdagen uw bericht beantwoorden. Telefonisch ben ik bereikbaar tijdens kantooruren op 06-29177846. Mocht ik u niet te woord kunnen staan, spreekt u dan gerust uw boodschap in.