Diëtistenpraktijk Vitalkinese
Weet hoe u eet en u hoeft nooit meer op dieet

 

Welkom bij Vitalkinese; Praktijk voor Voeding en Gezondheid

 

Als orthomoleculair diëtist houd ik me bezig met het optimaliseren van uw gezondheid met behulp van natuurlijke voeding en voedingssupplementen. Uw lichaam de juiste voedingsstoffen aanbieden, zodat het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. Onder het motto van Laat voeding uw medicijn zijn. 

 

Herkent u klachten als zeer lastig afvallen, vermoeidheid, prikkelbare darm, voedselovergevoeligheden, fibromyalgie, PCOS, depressiviteit of menopauze? Komt u zelf niet verder? Dan bent u bij de juiste persoon. 

 

Ervaring met mijn cliënten heeft laten zien, dat vele klachten verminderen en sommige medicijnen zelfs overbodig worden. 

 

U bent ook welkom voor een preventief advies, als bepaalde klachten in uw familie voorkomen. Voorkómen is altijd beter dan genezen.

 

Vitalkinese komt van: Vital of te wel vitaal; betekent energiek, levendig en noodzakelijk. Kinese komt van beweging m.a.w. gezondheid in beweging. Dit is een proces waarbij velen een professioneel advies kunnen gebruiken. U staat er niet alleen voor. Graag neem ik de tijd om daar samen met u naar te kijken.

 

Laat u verrassen door een ándere kijk op voeding!

 

Op deze site vindt u informatie over mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, neemt u dan contact met mij op.

 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en het Netwerk Orthomoleculaire Diëtisten. 

 

Gezonde groet,

Arianne van Hoften (diëtist)